2018. jan 10.

Lenyűgöző természetfotók magyar fényképészektől

írta: hetvennyolcastroli
Lenyűgöző természetfotók magyar fényképészektől

Az Év Természetfotósa pályázat Magyarország és a régió legrangosabb természetfotós versenye, melyet immár 25 esztendeje rendez meg évről évre a naturArt. A legjobb képeket hagyományosan egy rendkívül színvonalas kötetben jelentetik meg. Nem volt ez másként 2017-ben sem.

evtermeszetfotoja.jpg

A fotóművészet egyik legösszetettebb és legtöbb fáradsággal járó ágának hazai és határon túli képviselői ezúttal is alaposan kitettek magukért, amit látványosan bizonyítanak azok a rendkívüli fotók, amelyek újra és újra meghökkentenek, elgondolkodtatnak, vagy épp megnevettetnek bennünket. A pályázat az idén is kiemelkedő anyaggal ajándékozott meg minket. A díjnyertes képeket és a zsűri által legjobbnak ítélt fotográfiákat hagyományainknak megfelelően most is egybegyűjtötték, és egy lebilincselő albumban mutatják be a természet szépségei iránt érdeklődő közönségnek.

Az év természetfotója Potyó Imre Téli szárnyak című képe lett, A Kezünkben a Föld kategória első helyezettjének járó elismerést pedig Balics Gábor nyerte el NATO-drót című képével.

konyv_1.jpg

További díjazottakért és látványos fotókért látogassatok el az Alexandra webshopjába és szerezzétek be Az év természetfotói 2017 című könyvet!

Szólj hozzá

könyv könyvajánló