2017. okt 25.

5 legendás flipper, amint most Te is kipróbálhatsz

írta: hetvennyolcastroli
5 legendás flipper, amint most Te is kipróbálhatsz

 A Budapesti Flippermúzeum beharangozása szerint kategóriájában Közép-Európa legnagyobb rendezvénye lesz az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, november 3-5. között a Dürer Rendezvényházban. Az eseményen 250 népszerű gépet, így flippereket, videójátékokat próbálhatunk ki, a kiállított gépek közül azonban messze kiemelkedik majd az És megint dühbe jövünk című filmklasszikus Sound Stage nevű flippergépe is.

arcadiajatekterminosztalgiakiallitas1.jpg

Az Arcadia három napja során túlnyomó többségében a Flippermúzeum gyűjteményében nem látható, de a mai napig népszerű klasszikusokat, valamint ritkaságokat mutatnak majd be, a tervek szerint csak flipperekből közel 90 lesz a rendezvényen. Íme a az öt legbrutálisabb játékkép, amit neked is ki kell próbálnod!

1. A valaha készült legnagyobb flippermasina, a billiárdgolyóval működő óriási Herculessel
2. Az első flipperkaros gép, az idén 70. születésnapját ünneplő Humpty Dumpty
3. A majd’ 21.000-es példányszámával a műfajában legnépszerűbbnek számító Addams Family
4. Az És megint dühbe jövünk című Bud Spencer-Terence Hill filmklasszikus Sound Stage nevű flippergépe
5. Az első karos flippergép, ami bekerült Magyarországra, vagyis a Genco – Triple Action

arcadiajatekterminosztalgiakiallitas3.jpg

Az Arcadia főszervezője, a Budapesti Flippermúzeum, mely 140 darab, játszható géppel rendelkezik, az első flipperkaros gépektől kezdve 1947-ből, valamint flipper elődökkel a XIX. századból. Európa legnagyobb folyamatosan nyitva tartó interaktív flipper kiállításaként a múzeum a világsajtó visszatérő szereplője, a világ vezető utazási site-ján, a Tripadvisor-on évek óta Magyarország legnépszerűbb múzeuma.

 

Szólj hozzá

tipp program múzeum flipper