2017. okt 06.

Állatok Világnapja: Remek ingyenes programok várnak a hétvégén Budapesten

írta: hetvennyolcastroli
Állatok Világnapja: Remek ingyenes programok várnak a hétvégén Budapesten

Három remek, ingyenes programot gyűjtöttünk össze most hétvégére, melyre mindenképpen érdemes kilátogatni a családdal. Játékos tanulás, ismerkedés a természettel, minőségi együtt töltött idő mindenkinek - ezt nyújtják az Állatok Világnapja köré szervezett események. Ráadásul van olyan alkalom is, ahová négylábú kedvencetek is csatlakozhat.

csaladprogram.jpg

Vasárnapig az Állatok Világnapja alkalmából Állatszeretet Fesztivált rendez a Fővárosi Állatkert. Az eseménysorozaton minden 14 éven aluli gyermek ingyen vehet részt. Színes programokkal találkozhatnak a kicsik és a nagyok: lesz terápiás kutyabemutató, madármegfigyelés, kézműveskedés, a szülők pedig mindent megtudhatnak a bonsai-okról is. A fóka-show, az elefántiskola és a pelikánetetés pedig garantáltan maradandó élményt okoz majd mindenkinek.

allatkert.jpg

A Rex Állatsziget szombaton 10 és 17 óra között vár mindenkit az Állatok Világnapjával összekötött 25 éves születésnapi bulijukra. Bemutatókkal, akusztikus koncertekkel, kutya szépségversennyel készülnek, de nem maradhat el az állatorvos tanácsadása sem. Ráadásul kis kedvencedet is magaddal viheted, így remek kikapcsolódást nyújthat a program a család négylábú tagjainak is.

rex.JPG

A NOÉ Állatotthon is megrendezi szokásos fesztiválját, melyen idén számos gyermekkoncert várja a kilátogatókat. A kicsi összemérhetik tudásukat is az állatokról és a természetről, kézműves foglalkozásokon kiélhetik kreativitásukat, a mászófalon pedig levezethetik felesleges energiájukat. Pónilovaglás, kutyás életmódprogramok, kirakodóvásár és tombola. Mi kellhet még?

noe.jpg

Szólj hozzá

tipp program