2017. sze 13.

A világ legőrültebb instagrammerei, akik megfordultak Budapesten

írta: hetvennyolcastroli
A világ legőrültebb instagrammerei, akik megfordultak Budapesten

A legnagyobb közösségi fotómegosztó oldalon szebbnél szebb képeket láthatunk a többnyire fényben pompázó esti magyar fővárosról. Néha azonban fel-felbukkannak olyan fotók is, melyeken őszintén ledöbbenünk. Nem csak azért mert Budapest van rajta, hanem azért is, mert valaki más is. És, hogy kik a legőrültebb instagrammerek a világon? Összegyűjtöttük!

bp0.jpg

3. Monk, az utazó

A bronzérmes a háziversenyünkön Monk, vagy más néven Mr. Traveller lett, aki nem más, mint egy igazi világutazó Jack Rusell-terrier. Érdemes tudni róla, hogy játékos és mindig éhes. Magáról azt vallja, hogy ő az a négy lábú teremtmény, amely uralja a világot. Szereti felfedezni a bolygót, mert érdekes "színei és szagai vannak". Tulajdonosait kiképezte arra, hogy beutaztassák vele az egész világot, főként Európában és az Egyesült Államokban fordul meg. Kedvenc helyein sok a homok és nagy erdőkben lehet kirándulni. A budapesti útjáról ezt a képet posztolta:

bp1_1.jpg

2. A lány, aki műlábbal hódítja meg a világot.

A Reddit-en lett világhírű az a lány, aki úgy döntött, főiskolai diplomáját követően bejárja egész Európát. Ebben eddig nem lenne semmi különlegesek ám ő mindezt műlábbal teszi meg. Egy vele született csontbetegsége miatt négy éves korában amputálni kellett az egyik lábát. A humorérzéke azonban megmaradt, protézisét krétafestékkel kente le, arra írja fel minden egyes utazásának helyszínét. A magyar fővárost így hódította meg:

bp2_1.jpg

1. Otthon veled - Home with you

Egy fiatal pár egy teljesen őrült projektbe vágott bele, hogy különleges módon mutassák meg azt, bárhol otthon tudunk lenni, ha azzal vagyunk, akit igazán szeretünk. Európa szerte berendezkedtek egy-egy órára a szimbolikus tereken. Utazásukat Szlovákiában kezdték, onnan jöttek Budapestre, majd Ljubljana-ban, Velencében, Veronában, Nizzában és Marseille-ben bolondultak meg. Nézzétek, nálunk mi történt, amikor beköltöztek a Szabadság hídra.

bp3_1.jpg

Ha tetszett az összeállítás, nyomj egy lájkot és kövess a facebookon.

Szólj hozzá

tipp összeállítás instagram